perjantai 17. toukokuuta 2013

Kutsukorttien näpräystä

Voi apua, minun vauva täyttää ihan pian 1 vee! :') mihin tämä vuosi mennä hurahti?!? Tähän vuoteen on kyllä mahtunu paljon niitä onnen hetkiä, mutta myös itkua ja hermojen kiristymistä. :) 

No kuitenkin, kävin tänään tiimarissa ja ostelisin kutsukortti tarpeita. Tytöt tuli jo aamulla mummun kyydissä mummulaan ja minä töiden jälkeen ajelin perässä. Onpas muuten ollu ihana ilma, Nennan kasvot saanu tämän päivän aikana kivasti väriä kun on tuuttassu päivän pihalla. Pinkkuhi tietenkin ollu isosiskon kans leikkimässä ulkona ja pääsi muuten ekaa kertaa tänään äitin reppuselkään manducan kyytiin, taisi tykätä kun niin tyytyväisenä siellä istuskeli kun käytiin mökillä, ruokittiin koiria, katseltiin ammuja, hoidettiin pikkukisuja ja siliteltiin pupua. Nyt tytöt tyytyväisinä nukkuu vintissä ja äidillä on hetki omaa aikaa... :)

2 kommenttia:

  1. Samaa kyselen minäkin syksyn lähestyessä.. Mihin nämä 10 VUOTTA hurahtivat ;) Söpöt kutsukortit!

    Minä täällä silimät pyöreenä tollistelen. En oikeen tiiä mitä tekisin kun lapsi lähtikin yhtäkkiä sukuloimaan viikonlopuksi.. Ompeluaikaa?? Ensimmäinen ajatukseni oli kylläkin siivota :D mutta empä taija kehata.. ;) Aamulla kyllä pitää ruveta jotain oikeesti tekemään eikä vaan hohhoilla ympäri taloa :)

    VastaaPoista
  2. Aika menee kyllä joutuin. Ompa kiva että saat omaa aikaa, ethän alkanu siivoamaan???! :D

    VastaaPoista