lauantai 10. elokuuta 2013

..........

Niin oon ollu luovana että nyt pää lyö tyhjää otsikoinnin kanssa. :D tänään sain keskeytymätöntä ompeluaikaa kun tytöt lähti pariksi tunniksi mummulaan ja Tommi meni ampumaraalle ampumaan karhukoetta (läpi oli toas mennynnä). Nella valitsi ennen lähtöä kankaan josta piti tehä mekko ja pipo. Pipoa en nyt tehny, vaan sai pannan joka sekin kelpasi. Nella sano kun tuli kotiin että "ina mekko" eli ihana mekko, jes, ainakin pitäjälle kelpaa! :) 

Ajatuksena oli tehä Pinkulle oranssi pohjaisesta pallotrikoosta mekko, mutta sitä oli niin naftisti että päätin tehä samismekot molemmille. Ehkä tuli vähän liian samikset.... :D no, jospa tekisin seuraavaksi jostain muusta väristä samanlaiset niin voivat pitää sitten eriparisamismekkoja yhtä aikaa. Kätevää! 

Ompelin myös ystävä-opeilleni kännykkäpussukat töihin, Jennille elefanttimarssii-pussukka ja Marille leppiskuviollinen josta ei ollu tarpeeksi hyvää kuvaa esiteltäväksi. Mukavaa työrupeamaa opeille! :)


Pikkukukkaro on ollut puolivalmiina jo tovin, tänään kiinnitin kehykseen ja ajattelin antaa tuon Mimmu-kummitytskälleni. :) 


Hirveen helppoja kuvattavia nämä omat pikku elohiiret. <3


Kakku ei liity tähän päivään, mutta lisäsimpä sen tuohon loppuun. Töissä sillä herkuteltiin viimeviikolla kun oli työkaverin läksiäiset.

Vielä loppuun huippusöpö kuva omista kalastajistani.... Ainakin itse tulen hyvälle tuulelle kun tuota kuvaa katsoo... :)


1 kommentti:

  1. Ootpa ollu tuotteliaalla päällä! :D Ja kuvat on just ihania ;) Yhen vielä joten kuten saa ikuistettua kuviin kun räpsii sata kuvaa, mutta että kaksi lasta samassa kuvassa.. :D Mulla on muistikortit ihan täynnä kesäloman jäljeltä kun koetin serkuksia saada samaan kuvaan ;)

    VastaaPoista