maanantai 25. marraskuuta 2013

Viikonloppuo

No sepä (taas) mennä hurahti nopeasti. Touhuakin oli kyllä ihan mukavasti. Perjantaina ihasteltiin ja leikittiin tuoreessa lumessa, jee sitä vihdoin tuli! Sitten laitoin lapsoset isukin matkassa mummulaan ja lähdin punttikakun kans juhlimaan ystäväni miehen synttäreille. Heti aamusta tuli pikkusia ikävä, joten auton nokka piti suunnata kohti paukuttajanvaaraa jo hyvissä ajoin.

Lauantai oli ompelupäivä ens viikonlopun myyjäisiä varten (tuotoksia esillä myöhemmin). Nappailtiin myös lapsista joulukorttikuvia,eikä ollu mikään helppo homma! ;)
Sunnuntaina, kun tultiin kotiin ja Tommi sai lumihommat tehtyä, laitettiin vierashuone uuteen uskoon ja nyt minä vihdoin tykkään siitä "minun ompeluhuoneesta" kun se maailman raivostuttavin punttipenkki on saanu lähdöt sieltä (jes jes jes!!!) Typykät sai joulukalenterinkin seinälle ja minä uuden pyykinkuivaustelineen. Oltiinpa me tehokkaita. :) siinä siivotessa löysin palan täydellistä kangasta tyttöjen lorupussia varten,joten surauttelin semmosen. Vielä vaan puuttuu lorut...

Ja sitten seuraa kuvapläjäys.....

On muuten hyvä ja kätevä kuivausteline, tyhjänä saa työnnettyä kasaan seinän viereen. Ei enää lattialla olevaa kuivaustelinettä, jippii!

Vellirinne

Vanhapoika Rico

"piparipari" <3

Mummulan mökillä ihmettelemässä kun järvi on jäässä. Nellalla ainakin on mukavaa. :)

Tuuren punttikakku

Stiga-ajelulla

Huh kun tuli tekstie! :D

1 kommentti: