tiistai 5. maaliskuuta 2013

Joko Salla postaukset pursuu korvista?!?

No täältä tulee vielä, nimittäin sain kälyltä oppia iPadin käytössä ja kuvakollaasien lisäämisessä niin pakkohan nyt opittuja taitoja esitellä. :)

Tänään ollaan saatu raitistailmaa oikein urakalla. Ensin pulkkamäestä ja loppupäivä oltiinkin sitten isossa mäessä. Minäkin pääsin laudan päälle pitkästä aikaa. Niin hirvitti, että piti käydä ostamassa turvakypärä ennenkin nousin rinteeseen. Minä oon aina kuvitellu, että nuo laskettelukypärät on suunnilleen kelkkakypärien luokkaa, mutta ah, mikä fiilis kun sen painoi päähän, niinku pipo, tai paljon parempi! Sinne ei edes tarvinnut laittaa alle mitään! Ja tyylikäshän se on ku mikä, niinku mikä tahansa kypärä minun päässä. ;) (huomaako tässä yhtään ironiaa?) mutta siis turvallisuus ja se lämpö minkä kypärä antoi, enää en laske ilman.

Tämmöstä täällä, yks villasukkahi valmistui, mutta tehdäänpäs toinen ennenku kuvataan....







4 kommenttia:

  1. Ehkä eilinen viestini hävisi taivaan tuuliin.. Mutta ei pursua korvista lomakuulumiset :D Ihanan talvista! Meillä täällä katellaan jo kasvimaan paikkaa ja talvitakinki jätin jo eilen kotiin ku lähin töihin ;)

    VastaaPoista
  2. No täällä on kyllä talvi!! Mulla on vielä taimetki tilaamatta ku ei oo vielä yhtään kevätfiilis. :) nautihan sinä siellä, me nautiskellaan parin kuukauden päästä. ;)

    VastaaPoista
  3. Minäkin löysin tänne! ;) Kiva lukea teidän kuulumisia. :)

    VastaaPoista