tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ompelukoneen surruutusta

Täällä on nautittu auringosta, käyty töissä, tehty pihahommia, laitettu kukkia, juhlittu Pinjan 1-v synttäreitä ja illan pikkutunneilla ompelukonekin sai pölyt päältään.

Eräs pieni neiti saa tälläisen pikku paketin :)


Meidän isot pienet on saaneet kännykät. :) Tein Mimmulle koe version, saa nähä kelpaako kuosi. Aatu saa valita oman kankaan. :)


Minä tein yks ilta itselle lippiksen. Tykästyin heti! :) Tommi oli aivan kauhuissaan, miten ruma lakki ja kysyi, etteikö mulla oikeasti ollu muuta ommeltavaa! :D En onneksi loukkaantunu, ei nuitten miesten aina tartte ymmärtääkkään näitä ompeluhommie.... Aijon tehä näitä kyllä lisää, Nellakin jo sanoi että hänellekkin pitää tehdä. Onneksi pienet neidit tykkää (ainakin vielä) äidin ompeluksista. :)

6 kommenttia:

  1. Hehh :D On se ihana kun miesväki jaksaa aina vaan ihastella näitä ompeluksie :D Minulla kyllä menee välillä herneet nenuun jos olen saanut valmiiksi jonkun tosi kivan (omasta mielestäni) ja toinen sitten tokaisee vaan että ompa kauhea :D
    Eli olen järkiintynyt ja en kysele ennää miesväen mielipidettä tai sitten se toinen on älynnyt ruveta kehumaan kaikkia tekeleitä.. ;)

    Meillä on toiminut melko hyvin semmonen kännykkäpussi jota kannetaan olkalaukun tapaan, paitsi kantohihna on ollut tosi kapea. Oon ommellut tuommosen samanlaisen pussukan ja taakse ommellut raksin johon hihnan saa kiinni. Joihinkin pussukoihin olen laittanut sen hihnan samaan tyyliin kuin avainnauhoissa on, eli irrotettavan version. Yhteen aikaan roikottivat kännyköitä kaulassa, mutta siinä se roikkuu tiellä jos puuhailee vaikka jotain kyykyllään maassa.
    Paras on toki kantaa vetskaritaskussa, mutta jos ei ole takkia ja hameessakaan ei yleensä ole meidän taloudessa vetskaritaskuja näkynyt. Joten ainainen ongelma :) Mutta kännykän kantoväline on syytä olla mieluinen jos meinaa että sitä on raahattava joka paikassa mukana.

    Meillä se on sitä varten että kontrollifriikkinä soittelen perään että missä oot ja mitä teet ja vieläpä kenen kanssa ;) Jeps kanaemo pahimmillaan.. Mutta on se kyllä käteväkin siinä mielessä kun lapsi laajentaa reviiriään ja ei oleskele enää vaan siinä omassa pihassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mullakin oli tarkoitus laittaa tuohon jo alunperin kantohihna, mutta kun aloin kuvaa ottamaan niin huomasin, että hups, sehän unohtui. Ompelin sitten jälkeenpäin hihnan että saa kantaa kaulassa. :)

      Poista
  2. Hihi, tuo pipon kuosi on tuttu :)
    Ja se lippis on IHANA!

    VastaaPoista
  3. Hieno on lippis, ei muuta ku tuotantoon vaan! ;) Ei sitä Tommia kannata kuunnella ainakaan tämmösissä asioissa! :)

    VastaaPoista