lauantai 28. syyskuuta 2013

Kirppispäivä

Tänään omalla kylällä oli suurkirppis. Minä vein kirppiksen tavoista poiketen sinne uusia tuotteita, omin kätösin ommeltuja pipoja, pantoja, tutirenksuja ja kukkaroita. Kauppa kävi mukavasti ja sain kivaa palautetta tuotteistani, mukavinta oli kuulla parin asiakkaan suusta että "toivoinki sinun olevan täällä myymässä pipoja". :)

Itse ompelemat tuotteet, niistä jokainen on uniikki ja mulle omalla tavalla tärkeä. :) monet niistä on valmistuneet Pinkku tai Nella sylissä mukana ompelemassa tai muuten vaan  hääräilemässä kaverina. Joten näytti ihanalta kun ihmiset kokeili ostamaansa pipoa lastensa päähän ja pipot sai uuden ilmeen uuden omistajansa päässä. Ja mukavalta näytti myös se kun jotkut lapset halusi jättää jo uuden piponsa päähän. Meniköhän tämä nyt liian syvälliseksi! :D pointti tässä nyt oli se, että tarkotus ei ole alkaa massatuottajaksi vaan tehdä uniikkeja tuotteita omaksi ja muiden iloksi. ♥ toivottavasti pipoista on iloa muillekki kuin tekijälleen. :)

Vielä loppuun tätilän seinältä napattu elämänohje. ♥ (itse en voi tätä tänään toteuttaa kun oma pusukaveri on Caron kans Lapualla Junkkarissa)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti