torstai 14. helmikuuta 2013

Extempore reissu Kuopioon

Päätettiimpä siskon kans että otetaan pieni irtiotto arjesta ja lähetään käymään kuopiossa. Tytöt ja tavarat autoon ja nokka kohti kajaania josta napattiin Katriina ja Rustiina mukaan.

Pysähdys Kajaanissa
Näin onnellisena Pinja menossa uimaan Rauhalahteen
 
 
Pikkushoppailijat menossa Matkus Shopping Centteriin
Ostoksien lomassa on kiva välillä leikkiä
Välillä pitää myös muistaa nukkua
"Äiti, saanks mä viijä tämän kotiin??"
Ajelimme siis Kajaanista Kuopioon, pysähdyimme vielä Lapinlahdella katsomassa söpöä pikku Kasper-poikaa. Nappasimme Mimmun sitten kotoaan mukaan ja menimme uida polskimaan Rauhalahteen joka oli positiivinen yllätys meille. Siellähän oli monenlaisia altaita ulkoaltaasta lähtien. Minun lemppari oli kyllä kuuma allas, jossa vesi oli +37 asteista. Siellä olisi voinut lillua vaikka kuinka kauan!
 
Seuraavana päivänä olikin sitten "äiti päättää mitä tehdään- päivä (lasten ehdoilla tietenkin) ja sillonhan lähettiin tekemään tuttavuutta Matkus- kauppakeskukseen. Muutama tunti meni mukavasti ostostellen. Näin käsityöihmisenä olisin kyllä kaivannu jotain lanka-kangas-neppari-nappikauppaa sinne. :)
 
Kotimatkalla pysähdyimme ystäväni luona Vieremällä. Siellä meitä odotti ystäväni lisäksi ihana Emma- tyttö.
 
Kiva oli käydä pikareissulla, mutta ihana olla taas kotona. Kyllä se koti ja siellä olevat ihmiset (ja koirat) on se ykkösjuttu minun maalimassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti