perjantai 22. helmikuuta 2013

Perjantai-iltaa

Ihanaa, perjantai-ilta ja edessä viikonloppu. Itselle arki ja pyhä ei hirveästi eroa toisistaan, mutta ihanaa kun iskäkin on päivät kotona. Huomiselle suunnitelmissa päivällä kotosalla oloa, kauppareissu Nellan kans ja ehkä Pinkun kummiEmmi tulee visiitille. Illalla olisi yhdet viisikymppiset (2x25v juhlat= 50vee paardit) että sinne jos tälläisi ihtensä. Tyttöjen ihana Katriina-täti aiko Pekkansa kanssa tulla tyttöjen luo. Kiva ilta siis kaikille. :)

Tänään otetaan lasit Frizzantinoa, koska tällä viikolla meidän ystäväpiiriin on syntynyt kaksi pientä poikaa. *ihastunut huokaus*:) Tänään sain siis taas tehdä pikku pipoja pikkusille vauvalahjoiksi. :) ai miten niin oon koukussa pipoihin(kin)??!



 
Samalla jos valmistuisi nuita muffinsseja... :) Mukavaa perjantai-iltaa jos joku sattuu tämän tänään lukemaan. :D

5 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa teidän perjantai ja viikonlopun suunnitelmat :) Täälä on vähän sama juttu, että viikonloput ei mun arjesta eroa muuten, kuin juuri sillä tavalla että mieskin on kotona ja saadaan olla yhdessä kolmistaan perheemme kesken :)

    Ihanaa perjantai-iltaa sinnekkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se yhdessäolo on niin parasta! Antaa myös mahdollisuuden tehdä rauhassa käsitöitä päivälläkin.... :)

      Poista
  2. Meillä lajitellaan leluja näin perjantain "iloksi". Kyllä tämä kaukana lomailusta on, mutta oih kuinka tyytyväinen olen huomenna jos tänään saan kaiken valmiiksi ;)

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kumpa täälläkin oltais jaksettu lajitella leluja. Siellä on oltu ahkeria :)

      Mukavaa viikonloppua teillekkin :)

      Poista
    2. No ompas siellä tosiaan reippaita. Itsehän rojahin sohvalle, enkä siitä noussu pariin tuntiin kun kerran laittamaan pinkulle tutin suuhun. :)

      Mutta ihanaa hommaa se lelujen lajittelu, voi samalla vaihdella monta kivaa muistoa. :)

      Poista