maanantai 4. helmikuuta 2013

Mummuloimassa

"äitiii, titii, mummuuu!" Nella malttamattomana odottelee lähtöä mummulaan...

 
Ekaksi käytiin poroaijalla ruokkimassa porotokka
 
 
Sitten oli ammujen vuoro
 
 
Carohi tekee tuttavuutta lehmien kanssa 
 
Tolokku lehmien hoitaja (tai kaksi kun iskäkin pääsi kuvaan)
 
On se vaan maailman suurimpia rikkauksia mummula maalla. Lapset nauttii silminnähden olostaan siellä ja tottakai itsekkin pääsee erilailla rentoutumaan, vaikka oma kotikin on ns. omissa oloissaan. Mummula on semmonen paikka, minne on aina tervetullut ja missä aina saa vatsansa täyteen ja levättyä jos oikeen väsyttää.  

5 kommenttia:

  1. Tälläkin tätillä pitäs tulla mummuloimaan teidän mummulaan joku viikonloppu. vielä ku mökin saunaan pääsis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voe, tule vaan. Ja kesällä saunotaan! :) mietin viime viikonloppuna poroaidalla poroja ruokkiissa, että jos te saatte joskus pikkusia niin tämä täti ottaa nekin aina mukaan mummulaan jos haluuvat lähteä. :D pitää varmaan laittaa semmonen bussi tiluuseen...

      Poista
  2. Just viime viikolla olin mietiskellyt että lapsella pitäisi olla niitä turvallisia aikuisia ympärillään. Omien vanhempien lisäksi siis. Kyllä meillä oli niitä turvallisia aikuisia aikoinaan, siellä teidän nykyisessä mummulassakin ;) Vähän harmittaa ettei minun lapselle ole kerääntynyt sitä aikuisten "turvaverkkoa" ympärilleen. Tämä kuulostaa nyt tosi vanhalta :D Ennenhän kaikki oli paremmin :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti se jaksaa muistella sitä kun sinä halusit kylpeä meillä ja vasta kun oli kylvyt kylvetty, iltapalat syöty ja tukka kammattu (varmaan sillä meijän äitin tyylillä, tukka taakse vedettynä mikä ärsytti minua ja Katriinaa ihan älyttömästi kun olis pitäny kammata jakaukselle mutta yllättäen minä automaattisesti kampaan Nellan tukan saunan jälkeen samalla tyylillä) niin sitten halusit lähteä kotiin. :)

      Poista
  3. Ja lainasin varmaan joka kerta taskulamppua ;) Lienenkö ikinä muistanut tuoda niitä takaisin.. Kylässä on iltapala paljon parempaa kuin kotosalla :D Ja hiukset harjattiin kyllä meidänkin kotona sillä samalla tyylillä ;) Olen minä joskus Jonnalle kertonut huimia juttuja niistä ajoista. Kerran se kysyi että oliko silloin dinosauruksia ulkona.. :D Ei kyllä niitä ollut, mutta noitia kylläkin.. En toki sanonut tätä viimeistä ääneen ;)

    VastaaPoista